Ποιος λέει ψέματα; Το Χρηματιστήριο Αθηνών ή το Mega;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

» » » Ποιος λέει ψέματα; Το Χρηματιστήριο Αθηνών ή το Mega;

Αυτές τις ημέρες, έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της εταιρίας Τηλέτυπος Α.Ε. (είναι η εταιρία πίσω από το Mega). Ποιο συγκεκριμένα, με την συγκεκριμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στη σύναψη δανείου ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ, από την Τηλέτυπος Α.Ε.
Η απάντηση από την πλευρά της εταιρίας, δόθηκε τόσο γραπτώς, όσο και τηλεοπτικώς (στο 29'10''). Με λίγα λόγια η εταιρία λέει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι το δάνειο που πήρε, είναι ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία εισπράχτηκαν τα 8.5 εκατομμύρια ευρώ, μετά την αφαίρεση των τραπεζικών προμηθειών.

Τα πράγματα όμως γίνονται πιο περίεργα, όταν πηγαίνει κανείς στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, όπου κάθε εισηγμένη εταιρία σε αυτό, θα πρέπει να ενημερώνει το ίδιο για κάθε οικονομική μεταβολή - κίνηση που πραγματοποιεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου των Αθηνών, "η εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε. ανακοινώνει τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 98 εκατ. ευρώ. Το προϊόν του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού καθώς και για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας."


Ιδού και σε screenshot...





Συμπέρασμα; Κάποιος λέει ψέματα...

Τα σχόλια δικά σας...

Share

You may also like

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ