Δεκεμβρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Τα “πετυχημένα” μέτρα

    Ζούμε σε μια χώρα της οποίας οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών κατάφεραν να την διαλύσουν όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς. Θα πουν πολλοί, ότι από την οικονομία ξεκινούν, και τελειώνουν όλα.

    Σίγουρα.

    Χάρρυ Κλυνν: Ιδού ο κ. Θανάσης Μαυρίδης, ο υμνητής του αρχιαπατεώνα Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

    Διαβάστε τι έγραφε για τον έγκλειστο απατεώνα του Κορυδαλλού Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το μνημονιακό χοντροπαπαγαλάκι του capital.gr Θανάσης Μαυρίδης (Διευθυντής παρακαλώ) που μας τον πλασάρουνε για μεγάλο οικονομικό αναλυτή και γνώστη της αγοράς και τον έχουνε κάθε τόσο στον ΣΚΑΪ του Αλαχαβούζου πρώτη φάτσα στο πάνελ για να αμολάει τις παπαριές του και να προπαγανδίζει υπέρ του μνημονίου…

    "Μη φέρεστε σαν... ζώα": Εκστρατεία κατά της αγένειας!

    Μία πρωτότυπη εκστρατεία για την καταπολέμηση της... αγένειας ξεκίνησαν οι γαλλικές αρχές με τα μέσα μεταφοράς να κρατούν την πρωτοκαθεδρία. 

     Σύμφωνα με ΜΜΕ η "παραδοσιακή" γαλλική αγένεια προς τους τουρίστες έχει αρχίσει να...

    Ως τις 8 Ιανουαρίου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

    Παράταση ως τις 8 Ιανουαρίου για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας ή για όποιον θέλει να παραδώσει τις πινακίδες έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να καταφέρει να εισπράξει περισσότερα από τα οφειλόμενα.

    2013. Ε ΚΑΙ;

    Ο χρόνος ως έννοια είναι συνεχής και αδιάκοπος. Μπορεί να είναι και ανύπαρκτος βέβαια, αλλά μην το προχωρήσουμε τόσο. Δημιουργήσαμε τις χρονιές και τους μήνες για να συνεννοούμαστε με κάποιον τρόπο. Ένα πράγμα σαν χιλιομετρικοί οδοδείκτες. Όταν, λοιπόν, βλέπουμε 345 χιλ. από Αθήνα, ε δεν κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο να πανηγυρίσουμε επειδή περάσαμε το 346 χιλ. Απλώς συνεχίζουμε.

    Η Αγία Τριάς των μεταλλείων χρυσού: Παπακωνσταντίνου - Τσοχατζόπουλος - Πάχτας

    Οι κάτωθι υπογράψαντες τις αδειοδοτήσεις και μεταβιβάσεις των μεταλλείων χρυσού κ.κ Τσοχατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Πάχτας δηλώνουμε ότι πάνω από όλα, και από την τιμή της Ελλάδος, βάζουμε την δική μας τιμή. Η οποία τιμή, τιμή δεν έχει. Είναι άτιμη η τιμή μας.

    Το εορταστικό ωράριο των κομμωτηρίων

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων  προτείνεται στους εμπορικούς συλλόγους το ωράριο στις γιορτές να είναι το εξής:

    Συνοικία το Ψέμα.

    του Πιτσιρίκου

    Με αφορμή μια λαμπερή φωτογραφία από την Αθήνα της δεκαετίας του ’60 που κυκλοφόρησε στα social media, γράφτηκαν απίστευτες ανοησίες για εκείνη την «όμορφη Ελλάδα» που χάθηκε.

    Η Ελλάδα της δεκαετίας του ’60 δεν είναι φωτογραφίες, ούτε ταινίες με πλούσια αγόρια που ερωτεύονται όμορφα φτωχά κορίτσια.

    Θα φορολογούν τους ανέργους με... 22% από το πρώτο ευρώ!

    Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Θα βάλλουν τους άνεργους να πληρώνουν φόρο 22% από το πρώτο ευρώ με το φανταστικό “τεκμαρτό” εισόδημα. Πως φαίνεται ότι οι υψηλόμισθοι πολιτικοί μας δεν δίνουν δεκάρα για τους συνανθρώπους τους...

    Πότε θα έρθει επιτέλους το τέλος αυτού του κόσμου;

    του Θάνου Ανδρίτσου

    Ανορθολογισμός, υποταγή στην καθημερινή μιζέρια ή πίστη σε ένα νέο συλλογικό όραμα;

    Δεν ήρθε τελικά το τέλος του κόσμου στην 21η Δεκέμβρη. Υπήρξαν βέβαια κρίσιμες διαμάχες για τον τρόπο που θα καταστραφεί, ή για τη σωστή ερμηνεία των Μάγιας.
    Αντίστοιχης σημασίας συζητήσεις πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα σε τηλεοράσεις και εφημερίδες για θέματα όπως ...

    Ποιά ζωή, ρε καρντάσια; ΕΠΙΚΑΙΡΟ

    ΧΡΟΝΗΣ ΜΙΣΣΙΟΣ

    Η ζωή μας μια φορά μάς δίνεται, άπαξ, που λένε, σα μια μοναδική ευκαιρία. Τουλάχιστον μ’ αυτή την αυτόνομη μορφή της δεν πρόκειται να ξανα-υπάρξουμε ποτέ.

    Και μείς τι την κάνουμε ρε, αντί να τη ζήσουμε; Τι...την κάνουμε; Τη σέρνουμε από δω κι από κει δολοφονώντας την…

    Το σόι του Γιώργου

    Ενα από τα ονόματα που φέρονται να σβήστηκαν από την δεύτερη έκδοση της λίστας Λαγκάρντ, ειναι και ο σύζυγος της ξαδέρφης Μαρίνας Παπακωνσταντίνου, κύριος Ανδρέας Ρωσσώνης.

    Ο ηγούμενος δείχνει τον… προηγούμενο

    Του Χάρη Ιωάννου

     Σε… αναμμένα κάρβουνα εξακολουθεί να κρατά το πολιτικό σύστημα η αμαρτωλή «λίστα Λαγκάρντ», ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος αποποιείται κάθε προσωπικής του ευθύνης, «φορτώνοντας» ξεκάθαρα τον όλο χειρισμό της υπόθεσης στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη.

    Μονοπώλιο εκατομμυριούχων στην Ελλάδα της διαπλοκής

    Το περιοδικό «Στερν» δημοσίευσε την περασμένη Πέμπτη ρεπορτάζ με τίτλο «Μονοπώλιο των εκατομμυριούχων», το οποίο υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Αντρέας Αλμπες, Φέρρυ Μπατζόγλου και Ανδρέας Λεοντόπουλος.
    Το δημοσίευμα επισημαίνει τις διασυνδέσεις πλουσίων Ελλήνων με πολιτικούς, τη φοροδιαφυγή, αλλά και την έλλειψη διάθεσης αλληλεγγύης στην οικονομική κρίση.
     Χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρει:

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η CULT ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ!

    Αν κάποιος ξεπεράσει το γεγονός πως η τηλεόραση είναι όπλο διαχείρισης των μαζών, και δεχτεί μέσα του, πως στη πραγματικότητα είναι όπλο διαχείρισης των ηλίθιων μαζών, μπορεί να καθίσει άνετα απέναντι από την οθόνη και να παρακολουθεί τις καλύτερες κωμωδίες ever...

    Σαμαράς: “Όλα στο φως”

    «Εάν είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μη διασύρεται άλλο το ήδη πληγωμένο πολιτικό σύστημα, ας θυσιαστούν όσα πολιτικά στελέχη εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ να τελειώνουμε».

    Με τη φράση αυτή ...

    Το μεγάλο «ρουσφέτι» στους εργολάβους και τη διαπλοκή

    Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να αρνείται να δώσει παράταση λίγων ημερών για τα τέλη κυκλοφορίας και να θέτει υπό διωγμό μισθωτούς, συνταξιούχους, πολύτεκνους, επαγγελματίες, μικρομεσαίους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενοχλεί τους εργολάβους της Διαπλοκής.

    Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για απάτη στον ΕΟΤ

    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 15ο Τακτικό Ανακριτή, ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα απάτης σε βάρος του Οργανισμού.

    «Λίστα Λαγκάρντ», το νέο επικοινωνιακό πυροτέχνημα

    Εάν δεν υπήρχε η «λίστα Λαγκάρντ» είμαστε βέβαιοι ότι θα την κατασκεύαζαν. Η βαθιά κρίση του αστικού πολιτικού συστήματος το υποχρεώνει να  κάνει ότι μπορεί προκειμένου να επιβιώσει, εξαπατώντας όπως έκανε πάντα, το λαϊκό παράγοντα. Καμένα πολιτικά χαρτιά, όπως...

    Αιθαλομίχλη παντού

    Του ΓΙΩΡΓΟΥ Χ.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

     Όχι, η Ελλάδα δεν θα είναι μόνο ένα εργασιακό Μπούχενβαλντ αλλά και ένας απέραντος θάλαμος αερίων, ένα Άουσβιτς. Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην...

    Διέγραψε από το ΠΑΣΟΚ τον Παπακωνσταντίνου ο Βενιζέλος

    Εκτός του ΠΑΣΟΚ έθεσε τον Γιώργο Παπακωνστανίνου ο πρόεδρος του κόμματος, Ευ. Βενιζέλος μετά τις εξελίξεις με τη λίστα Λαγκάρντ. Στον πρώην υπουργό χρεώνουν στο σύνολό της την υπόθεση, δηλαδή...

    Δηλαδή η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι οι… ξαδέρφες;

    Για να έχουμε καλό ερώτημα. Τώρα που οι… ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου φορτώνονται όλη τη διαπλοκή της Ελλάδας, εμείς με τι διαπλοκή θα μείνουμε;

    Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους άραγε; Πώς θα τραφούν οι παραπολιτικές και παραδημοσιογραφικές παρέες; Και ...

    Που θα κρυφτούν τώρα οι υποκριτές της λίστας Λαγκάρντ;

    Βλέποντας πιο ψύχραιμα την υπόθεση με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ έχουμε να παρατηρήσουμε ορισμένα πολύ σημαντικά ζητήματα που κάποιοι άλλοι προσπαθούν να αποκρύψουν,  ή να μεγεθύνουν το θέμα Παπακωνσταντίνου, για να ξεχαστούν όλα τα υπόλοιπα.

    Πρόωρες εκλογές και άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας

    Διαβάζουμε σε διάφορα δημοσιεύματα και παραπολιτικά σχόλια ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στις αρχές του 2013. Του έχουν κάνει, μάλιστα, και εισηγήσεις τις οποίες έχει…

    Σςςςς, η Δημοκρατία κοιμάται

    Όλο και περισσότεροι λένε κάθε μέρα πως διαμορφώνεται μελλοντικό σκηνικό με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αξιωματική αντιπολίτευση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αυτό φυσικά πόρρω απέχει από την αλήθεια αλλά όταν η κοινωνία αρχίζει να εθίζεται σε αυτό το απερίγραπτο ενδεχόμενο, είναι η ώρα να σκεφτούμε πως «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

    Σημαντικές μειώσεις μισθών από το νέο έτος

    Αισθητά μειωμένες θα δουν τις αποδοχές τους οι μισθωτοί καθώς από 1η Ιανουαρίου ξεκινά η εφαρμογή της νέας φορολογικής κλίμακας που περιλαμβάνει τους νέους φορολογικούς συντελεστές.
     
     Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιο που εξέδωσε, η παρακράτηση φόρου θα εφαρμοστεί από τους μισθούς που θα καταβληθούν τον Ιανουάριο, παρότι δεν έχει ψηφιστεί ακόμα το φορολογικό νομοσχέδιο.

    Λίστα: Ο φερετζές του… συστήματος

     Δημήτρης Μηλάκας

     Δεδομένων των τεχνολογικών δυνατοτήτων, η διερεύνηση των περιπτώσεων ύποπτου και ξαφνικού πλουτισμού είναι μια πολύ απλή υπόθεση. Δεν απαιτούνται «λίστες». Απαιτείται πολιτική βούληση.

     Τέτοια βούληση, προφανώς, δεν υπάρχει καθώς ...

    14 πράγματα που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τα σημερινά παιδιά!

    Αν η χρονομηχανή του Κύρου Γρανάζη υπήρχε στην πραγματικότητα και επιχειρούσατε μια μικρή βόλτα δύο-τρεις δεκαετίες πιο πριν, τι θα διαπιστώνατε; Θυμάστε ότι δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και παρ’ όλα αυτά επιζούσαμε με ένα ταπεινό…

    Ο ηττημένος άντρας

    Η εκ γενετής χρέωση του άνδρα, από τις πρωτόγονες ομάδες έως τις σύγχρονες κοινωνίες, παραμένει σταθερά η ίδια: Η εξασφάλιση της επιβίωσης του θηλυκού και των παιδιών που θα αποκτήσουν. Κάθε πούρος Μαρξιστής θα ερμήνευε το ζήτημα αποκλειστικά με...

    Ιερώνυμος: Εκκλησιαστική γη σε όσους θέλουν να γίνουν αγρότες

    Χριστουγεννιάτικο μήνυμα απηύθυνε στους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, καλώντας τους μέσα σε συνθήκες δοκιμασίας των αξιών να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια επίδειξης πνεύματος αναβίωσης του πρωτοχριστιανικού βιώματος της κοινωνίας της αγάπης.

    Το αμαρτωλό τρίγωνο

    Αντώνης Δελλατόλας

     Οι ιστορίες της διαπλοκής που δημοσιεύει αραιά και που το πρακτορείο Reuters δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον σε ότι αφορά, αυτό καθ´ αυτό το περιεχόμενό τους.

     Όσα αναφέρονται, είναι πολλές φορές γραμμένα στα ελληνικά ΜΜΕ και μάλιστα...

    Εμένα οι φίλοι μου…

    …είναι διαφορετικοί μετά την κρίση.
     Τα γέλια, οι χειρονομίες, τα βλέμματα, οι αγκαλιές, όλα αλλάξανε, λιγοστέψανε, κρυφτήκανε σε ένα θλιβερό καβούκι ανασφάλειας. Εκείνο το χαρακτηριστικό χτύπημα στην πλάτη που έδειχνε μια εξ αρχής ανάγκη να αισθανθείς τον άλλο, χάθηκε κι αυτό.

    Στον πάγο η τουριστική κίνηση

    Σε σπίτια συγγενών και φίλων περνούν τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς η λιτότητα δεν τους επέτρεψε να επαναλάβουν τις χειμερινές εξορμήσεις σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, την εποχή ακόμα που το χρήμα «ζέσταινε» την αγορά.

    «Κανένα ελληνικό νησί δεν πωλείται»

    Απάντηση Αβραμόπουλου στις δηλώσεις Ερντογάν
    «Χαιρέκακες δηλώσεις, που αναπαράγουν ψευδή στερεότυπα και ανακριβή στοιχεία, δεν ταιριάζουν σε ηγέτες και μάλιστα γειτόνων, που λένε ότι επιθυμούν την οικοδόμηση σχέσεων φιλίας και εμπιστοσύνης», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο...

    Δείτε γιατί παίρνουν 12.000 ευρώ το μήνα οι Ευρωβουλευτές!

    Επειδή συχνά έχουμε αναφερθεί στους “εθνοπατέρες” μας που πληρώνονται αδρά -περίπου 8000 ευρώ το μήνα- για να εγκρίνουν πλέον μόνο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και να μειώνουν τους δικούς μας μισθούς, είναι νομίζουμε ώρα να δούμε τι κάνουν και οι Ευρωβουλευτές ,όλων των χωρών όχι μόνο της δικής μας , που παίρνουν 12000 ευρώ το μήνα. Για να δούμε πόσο...δουλευταράδες είναι και οι Ευρωπαίοι...
    Θαυμάστε τους στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο!

    Το κείμενο χωρίς εικόνα: Oι ύποπτοι ετικεττοκολλητές

    Διαβάστε παρακάτω το κείμενο ολοκληρωμένο...

    Σε ισχύ τα μέτρα της τροχαίας για τις ημέρες των γιορτών

    Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή την εορταστική περίοδο όπως κάθε χρόνο έχει προγραμματίσει τη λήψη αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο όλης της χώρας ενώ παράλληλα μέσα από ανακοίνωσή της υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

    Πρόστιμα «μαμούθ» σε όσους δεν συλλέγουν αποδείξεις-Θα ξεπερνούν το φόρο

    Αποδείξεις θα πρέπει να συλλέγουν κατά τις αγορές τους οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και το οικονομικό έτος 2013. Η συγκέντρωση των αποδείξεων αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου να επωφεληθούν από το ειδικό αφορολόγητο ποσό -έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ- που προβλέπεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

    «Δωράκι» Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα

    Ένας σταθμός διοδίων είναι το «δώρο» του Υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές. Στις 14 Μαΐου ο Μ. Βορίδης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία ενός νέου σταθμού διοδίων στην Καλαμάτα από την...

    Ήρθε η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ

    Η περιβόητη (αυθεντική) λίστα Λαγκάρντ έφτασε από το Παρίσι. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας (που την είχε ζητήσει) την παρέλαβε και την έστειλε στους οικονομικούς εισαγγελείς, οι οποίοι θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να τη συγκρίνουν με τον κατάλογο που έχουν στα χέρια τους.

    Εμφάνιζαν την Ελλάδα ως ... Ανταρκτική για να παίρνουν αποζημιώσεις

    -Καταγγελίες απο τον πρώην πρόεδρο του ΕΛΓΑ για αγροτικά κυκλώματα
     -”Βάφτιζαν το ψάρι, κρέας και εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς κακοκαιρία”
     -Η Ελλάδα πλήρωνε κάθε χρόνο 750 εκατ. ευρώ, ενώ η Γαλλία, μόλις 150 εκατ. ευρώ

    Δημοσκόπηση: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέρρευσαν οι ΑΝ.ΕΛ.

    Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει ακόμα μία δημοσκόπηση, ωστόσο μετά την εκταμίευση της δόσης, η διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, είναι πολύ μικρή.

    Σύμφωνα με έρευνα της Rass για τον "Τύπο της Κυριακής", στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 25,5% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 24,8%.

    Δραματική κατάσταση: 68 λουκέτα την ημέρα

    Το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού μητρώου Επιχειρήσεων, σύμφωνα με τα οποία, από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου «κατέβασαν ρολά» 23.278 επιχειρήσεις σε όλη την χώρα.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News» και σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, κάτι που...

    Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων έως την Πρωτοχρονιά

    Διαβάστε μέρα - μέρα πως θα είναι ανοικτά τα καταστήματα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

    Το έγκλημα ως παράγωγο της φτώχειας

    Σοκάρουν τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2012, που αφορούν...
    στη φτώχεια, στην ανεργία και στην έλλειψη στέγης στα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

    Τελευταία μέρα για το δώρο Χριστουγέννων

    21 Δεκεμβρίου σήμερα και εκτός από το υποθετικό «τέλος του κόσμου» είναι και η τελευταία ημέρα καταβολής του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα πάντα με την πάγια Υπουργική Απόφαση.

    Ο θάνατος της Σοσιαλδημοκρατίας

    του Γιάνη Βαρουφάκη

    Το ότι το ΠΑΣΟΚ τετέλεσται, και απλώς είμαστε μάρτυρες του αργού, αναξιοπρεπή θανάτου του, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Πρόκειται για ένα κόμμα του οποίου η ηγεσία, με προεξάρχοντα τον Γιώργο Παπανδρέου, βρέθηκε να κρατά το τιμόνι της χώρας πάνω στην μεγαλύτερη φουρτούνα των τελευταίων ογδόντα ετών. Εκείνη την κρίσιμη...

    Μας τα είπαν κι άλλοι

    του Γιώργου Λακόπουλου

    Για το δημόσιο χρέος τα είπαμε: υπάρχει μια -κυβερνητικής επίνευσης- θεωρία κατά την οποία τα δανειακά της χώρας μπορούν να ελαφρύνουν χωρίς να παράγει, μονίμως και αδιαλείπτως στο εξής, πλεονάσματα. Ότι τα δυο κουρέματα των ομολόγων που κατείχαν ιδιώτες και...

    Επιδείνωση του καιρού

    Με αισθητή κάθοδο της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια θα περάσει το Σαββατοκύριακο, με κύριο όμως χαρακτηριστικό του καιρού τον ισχυρό παγετό που θα εκδηλωθεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στα βόρεια και ανατολικά της Αττικής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ