Πολλοί αστυνομικοί (πιο πολλοί και από τη δικτατορία)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

» »Unlabelled » Πολλοί αστυνομικοί (πιο πολλοί και από τη δικτατορία)

Σε ομιλία του σε συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δήλωσε πως 61.000 αστυνομικοί είναι πολλοί για τη χώρα αλλά ξέχασε να αναφέρει πως είναι πολύ λίγοι για να προστατεύσουν την πολιτική και επιχειρηματική ελίτ.
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι αστυνομικοί για τις δουλειές τους. Είναι οι μόνοι απαραίτητοι υπάλληλοι στην χώρα αυτήν την στιγμή. Δεν είναι απαραίτητοι για τους πολίτες, είναι απαραίτητοι για τα αφεντικά.

Ακόμα κι αν υπάρξουν απολύσεις αστυνομικών –μόνο και μόνο επειδή θα το επιβάλει η Τρόικα-, οι απολυμένοι αστυνομικοί θα μπορέσουν να απασχοληθούν στις παράλληλες παράνομες δραστηριότητες που έχουν πολλοί από αυτούς, ενώ οι υπόλοιποι θα παίρνουν ένα σίγουρο μισθό από την Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Δένδιας άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Κασιδιάρη προς τους αστυνομικούς στη Χερσόνησο Ηρακλείου, επειδή δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως οι κόντρες ανάμεσα στους χρυσαυγίτες και τους αστυνομικούς είναι εσωτερική υπόθεση της Χρυσής Αυγή, και πως, αν κάποτε συγκρουστούν οι χρυσαυγίτες με τους αστυνομικούς, θα πρόκειται περί εμφυλίου πολέμου.

Φυσικά, ο Δένδιας ξέχασε να αναφερθεί στις άπειρες καταγγελίες σε βάρος των αστυνομικών για βασανισμούς και βιαιοπραγίες, αφού αυτός τους δίνει διαταγές και αυτός θα καθίσει στο σκαμνί, αν αυτή η χώρα αποφασίσει κάποτε πως θέλει να έχει Δημοκρατία.

Οι αστυνομικοί λένε πως δεν μετανιώνουν για τους αγώνες που έχουν κάνει κατά του Μνημονίου αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουν κάνει ποτέ κανέναν αγώνα πέρα από το να σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο και να κοιτάνε την πάρτη τους -αφού είναι τα πιστά και δουλοπρεπή σκυλιά των αφεντικών- αλλά φοβούνται τώρα πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να βρεθούν σε πολύ άσχημη θέση, οπότε λένε και καμιά σαχλαμάρα μπας και τους πιστέψει κάνας καθυστερημένος.

Επίσης, οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τη μείωση του μισθού τους και υποστηρίζουν πως έχουν θιχτεί επειδή η αμοιβή τους έχει φτάσει τον μισθό μιας καθαρίστριας, οπότε τώρα αναμένεται να πάρουν ανάποδες -και με το δίκιο τους- οι καθαρίστριες που κάνουν μια τίμια δουλειά και προσφέρουν κάτι στην κοινωνία.

pitsirikos.net

Share

You may also like

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ