To laptop των 190 ευρώ έρχεται από την Google και τη Samsung

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

» »Unlabelled » To laptop των 190 ευρώ έρχεται από την Google και τη Samsung

H Google ήλπιζε ότι η αποδοχή του κόσμου θα ήταν θερμότερη όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα πρώτα Chromebooks, ωστόσο από ότι φαίνεται η αγορά είτε δεν είναι έτοιμη, είτε δεν ενδιαφέρεται...
Όπως και να έχει, η εταιρεία φαίνεται ότι επιθυμεί να ξαναθερμάνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, ανακοινώνοντας σε συνεργασία με την Samsung, ένα νέο Chromebook με κόστος που ξεκινάει από τα $249. 
Πέρα από την απλή έκδοση, το νέο Samsung Chromebook θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με δυνατότητες 3G με κόστος $349. Nα τονίσουμε, ότι το συγκεκριμένο μοντέλο για την ώρα θα κυκλοφορήσει μόνο στις HΠA και στην M.Bρετανία. 
Tο Samsung Chromebook διαθέτει οθόνη 11.6 ιντσών ανάλυσης 1366 x 768 pixels και είναι εξοπλισμένο με το dual-core Samsung Exynos 5250 SoC που συνοδεύεται από 2GB μνήμης. O αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB (SSD) ωστόσο προσφέρονται 100GB αποθηκευτικού χώρου στο σύννεφο, μέσω της υπηρεσίας Google Drive, για δύο χρόνια.
 O εξοπλισμός του περιλαμβάνει WiFi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 3.0, 1 x USB 2.0 και 1 x USB 3.0 θύρες, υποδοχή για κάρτες μνήμης SD καθώς και έξοδο HDMI. Προαιρετικά, όπως αναφέραμε μπορεί να εξοπλιστεί με δυνατότητες 3G. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα VGA. Tο λειτουργικό σύστημα δεν είναι άλλο από το Chrome OS. H αυτονομία του αγγίζει τις 6.5 ώρες. Tο πάχος του είναι περίπου 2cm ενώ δεν ζυγίζει περισσότερο από 1.1kg.

Share

You may also like

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ